Forum | Oversigt | Log ind | 7 Aktive besøgende 
.: Ama'r web :. 
- professionel webhosting
Beghuset
 MENU
 :: Forside
 :: Om Ama'r Web
 :: Priseroversigt - webhotel
 :: Bestil webhotel
 :: Online Betaling
 

 Produkter
 :: Domæner
 :: CMS hotel
 :: Winfinans ASP
 :: Mail hotel
 :: Web hotel
 

 Virus og SPAM
 :: Ting du bør vide
 

 Support og service
 :: Support forum
 :: Email opsætning
 :: Link til service siden
 :: Download
 :: Mailmanager
 :: Artikler
 

 Søg hjemmeside
  
 

 Online betaling

Vi kan nu tilbyde betaling af deres regninger via vor Online Dankort betaling. Du skal blot angive dit kundenummer og nummer på den faktura der ønskes betalt. Du får herefter en udførlig oversigt over hvad fakturaen dækker og har mulighed for at betale den med Dankort.
 

   
Seneste 5 Virus varsler

Som kunde hos Ama'r Web oplever du mest den voksende Virus trafik på grund af de mange "Virus afvist!" email som postmaster afsender til dig.
Vi opdaterer vort virus definitioner hver time døgnet rundt - året rundt - og har på den måde ikke sluppet nogen viris igennem til vore kunder siden vi introducerede systemet i sommeren 2002.

Listen over de "seneste 5 virus" giver dig en fornemmelse af hvor mange og hvor hyppigt nye virus sendes på "gaden" - og understreger behovet for en god virus beskyttelse 

Virus skal stoppes på serveren!
Ved at stoppe virus allerede på serveren sikres det at man som internet bruger ikke skal bekymre sig med konstant at holde check på hvornår nye virus opstår og hvordan man undgår dem. Det er klart bedre at lade 1 mand gøre arbejdet en lade 500 klare sig selv...

Vi scanner derfor al post - indgående (POP) som udgående (SMTP) - hvis vel og mærket du sender din udgående post via vor server!
Som virksomhed er det en skræmmende tanke at påføre sine kunder virus - en ting man sjældent vil blive rost og annerkendt for..

I listen nedenfor kan du finde mere information om de virus som har påført sig mest opmærksomhed i den seneste måned - samt en liste over falske virusadvarsel - en såkaldt HOAX (HOAX iflg. Gyldendals Røde Ordbog, engelsk/dansk: spøg, mystifikation, svindelnummer, skrøne, avisand), hvis egentlige formål var at blive spredt så meget som muligt - enten med det relativt harmløse formål at tage folks tid og diskplads, men i de mere alvorlige tilfælde indeholder HOAXen netop en virus, og det er så rent faktisk den, der bliver spredt - som en advarsel.

Yderligere information om de enkelte HOAX/Virus kan fåes ved klik på navnet (siden er på engelsk), men kan forklare lidt om hvordan de genkendes og undgåes..

 Udskriv Fortæl en ven Giv din mening

 
Link Popularitets Check
Lær mere om din webside på Uptimebot.com

 Seneste 5 Virus varsler

>>  Læs mere
 

 Gratis antivirus!

 

I samarbejde med Bitdefender leverer Ama’r web nu fri antivirus check af din PC eller server - ja du læste rigtig det er en fri service.
Selvom al post der sendes gennem vor server checkes for virus og blokeres, kan det være rart med et ekstra check af sin PC - for scan klik her

 

 Driftstatus

1.4.2004
Alle nye CMS hoteller med fullXML startes nu med version 2.4.2 der indeholde mange spændende nye funktioner. Eksisterende kunder kan gratis få deres fullXML CMShotel opdateret til denne ved mail til support@amarweb.dk
20.3.2004
Dankort betaling af faktura via vor online service aktiveret
4.3.2004
Ny version af Winfinans tilgængelig på server - check for opdateringer
1.3.2004
Nyt hjemmeside design 
24.2.2004
Definitionsfiler for virus scan opdateres nu hver time for maksimal beskyttelse mod nye virus 

 

 ÆØÅ i .dk domæner
DK-Hostmaster (administrator for alle dk-domænenavne) har åbnet op for registrering af .dk domæner indeholdende specielle tegn som (æøåäöüé)

>>  Læs mere
 

 Arkiv
 

Ama'r Web © 1998-2004 - amarweb.dk