Forum | Oversigt | Log ind | 14 Aktive besøgende 
.: Ama'r web :. 
- professionel webhosting
elution
 MENU
 :: Forside
 :: Om Ama'r Web
 :: Priseroversigt - webhotel
 :: Bestil webhotel
 :: Online Betaling
 

 Produkter
 :: Domæner
 :: CMS hotel
 :: Winfinans ASP
 :: Mail hotel
 :: Web hotel
 

 Virus og SPAM
 :: Ting du bør vide
 

 Support og service
 :: Support forum
 :: Email opsætning
 :: Link til service siden
 :: Download
 :: Mailmanager
 :: Artikler
 

 Online betaling

Vi kan nu tilbyde betaling af deres regninger via vor Online Dankort betaling. Du skal blot angive dit kundenummer og nummer på den faktura der ønskes betalt. Du får herefter en udførlig oversigt over hvad fakturaen dækker og har mulighed for at betale den med Dankort.
 

  Artikler

Automatisk SPAM filter på alle email

Ama'r web scanner alle email for SPAM automatisk - du skal ikke opsætte regler for at fjerne de irriterende mails, der blot fylder din indbakke.Systemet til scanning for SPAM afsøger et stor antal SPAM databaser over hele verdenen. Mere end 14 databaser gennemsøges for at matche den mail du modtager med et evt. hit i disse databaser. Samtidig gennemses email'en for mønstre som typisk anvendes at SPAM'ere. Hvert hit giver et antal point. Når alle test er udført - ca. 30 i alt - ser vi om det samlede resultat giver mere end x point.Hvis en mail erklæres som SPAM fremsender vi en mail til dig med titlen "Advarsel: Du modtager SPAM mail". Mailen indeholder information om hvilke test mailen har fejlen, samt hvem der har afsendt emailen. Vi vedhæfter også den oprindelige email i en fil - UNDGÅ AT ÅBNE DEN VEDHÆFTEDE FIL - kun hvis du mener at afsenderen og titlen er ok kan du åbne denne fil, men vi anbefaler dig at lade være. Vores SPAM-filter er efterhånden så indarbejdet at der er under 1 % chance for en fejl.

Hvis du skal modtage email fra afsendere der er kendt for - eller sat i forbindelse med - SPAM kan du indlægge vedkommendes email adresse i din adressebog på din webmail. Vi ser efter om afsenderen er i din egen adresse bog i din webmail, hvis det er tilfældet "hvidlister" vi emailen og alle test nulstilles

Hvis du skal modtage email fra afsendere der er kendt for - eller sat i forbindelse med - SPAM kan du indlægge vedkommendes email adresse i din adressebog på din webmail. Vi ser efter om afsenderen er i din egen adresse bog i din webmail, hvis det er tilfældet "hvidlister" vi emailen og alle test nulstilles.


>> Læs mere

Kendte virus grupper der giver falske email adresser

Flere og flere virus typer sender falske email adresser. Dette gør at man ofte kan modtage information om at man har sendt en email til en person - uden at have gjort det.

Der er årsager til dette.

  1. Virus af bestemte typer "snupper" en tilfældig email adresse i den virus ramte PC's adresse kartotek og opgiver denne som afsender
  2. Den virus scanner som er opsat på modtageren server er ikke opsat korrekt og sender meddelelse tilbage til den "tilfældige email adresse" som uskyldigt bliver anklaget for at have afsent email.

>> Læs mere

Opsætning at regler via Mail Manager

Via din Ama'r Webs webmail og mail manager adgang kan du opsætte regler for den post som modtages på dine email adresser. Du kan opsætte regler for den enkelte email adresse - eller for hele domænet. Ønsker du at opsætte regler der gælder for hele domænet kræves logon med "administrator rettigheder" Denne rettighed har kun brugeren "admin" og du skal således logge på med brugernavn admin@dit-domæne og dennes kodeord

Hvis du ikke har adgang til domænets "admin" konto kan du ikke opsætte regler der gælder hele domænet, men kan istedet lave en regel der kun er gældende for din egen mailkonto.
(Det kan iøvrigt anbefales, at man først afprøver en regel på sin egen mail konto inden den gøres gældende for hele domænet)


>> Læs mere

Undgå TDC spærring

Hvis du har oplevet at blive afskåret fra at sende dine email via "mail.dit-domæne.dk" og istedet skal bruge "smtp.mail.dk" skyldes det at dit abonnement hos TDC ikke giver den sikkerhed som du bør have.
Du kan ændre dette ved at bestille en bredbåndaftale med "fast IP" - ændringen er i følge TDC gratis.


>> Læs mere

TDC har lukket for port 25

TDC har lukket for port 25 for private ADSL-kunder fra 1. februar  - med undtagelse af adgangen til TDC's egen mailserver. I fremtiden vil det derfor ikke være muligt at anvende andre udgående mailservere.  Den nye metode bliver aktiveret i løbet af denne tid.
Således skal du ændre opsætningen af dine email konti i Outlook/Otlook Express og lignende email klienter.
Når du har foretaget denne ændring vil de mail du sendes ikke længere blive scannet af vor emailserver for virus. Der er ingen ændringer i forhold til at modtage email. 


>> Læs mere

 
Ama'r Web © 1998-2004 - amarweb.dk