Forum | Oversigt | Log ind | 10 Aktive besøgende 
.: Ama'r web :. 
- professionel webhosting
Beghuset
 MENU
 :: Forside
 :: Om Ama'r Web
 :: Priseroversigt - webhotel
 :: Bestil webhotel
 :: Online Betaling
 

 Produkter
 :: Domæner
 :: CMS hotel
 :: Winfinans ASP
 :: Mail hotel
 :: Web hotel
 

 Virus og SPAM
 :: Ting du bør vide
  :: Falske virus varsler
 

 Support og service
 :: Support forum
 :: Email opsætning
 :: Link til service siden
 :: Download
 :: Mailmanager
 :: Artikler
 

 Online betaling

Vi kan nu tilbyde betaling af deres regninger via vor Online Dankort betaling. Du skal blot angive dit kundenummer og nummer på den faktura der ønskes betalt. Du får herefter en udførlig oversigt over hvad fakturaen dækker og har mulighed for at betale den med Dankort.
 

  Ting du bør vide

Falsk virusadvarsel
De fleste, der modtager e-mails har oplevet det, - mailen med overskriften, farlig virus, pas på. Send straks denne advarsel videre til alle du kender, dette er ikke en falsk advarsel, ("navnet på et kendt firma, som Microsoft eller IBM" har udsendt følgende meddelelse:…. Hvorefter de frygtelige (og ofte også usandsynlige) følger af virussen opremses.
>> Læs mere

Falske afsender adresser forvirre
Preben Andersen
Chefkonsulent Preben Andersen, UNI•C, der leder det danske Computer Emergency Response Team (DK•CERT), skriver hver måned i Børsen Informatik om aktuelle it-sikkerhedsspørgsmål. Kommentarerne bringes på www.cert.dk, efterhånden som de udkommer.
Vi har tilladt os at bringe de vise ord her på siden.

>> Læs mere

Hold din PC opdateret

For at undgå at blive ramt af virus et det naturligvis altid rigtigt og godt at have et antivirus scan foretaget på alle indgående email - som kunde hos Ama'r Web bør det være klaret - hvis din PC er sat korrekt op.

Men ...

Det er ikke uvæsenligt (læs:vgtigt) også at holde sin PC opdateret med de senest rettelser fra Microsoft for Windows styresystemet og office pakker.


>> Læs mere

 
Ama'r Web © 1998-2004 - amarweb.dk