Forum | Oversigt | Log ind | 19 Aktive besøgende 
.: Ama'r web :. 
- professionel webhosting
dynahouse
 MENU
 :: Forside
 :: Om Ama'r Web
 :: Priseroversigt - webhotel
 :: Bestil webhotel
 :: Online Betaling
 

 Produkter
 :: Domæner
 :: CMS hotel
 :: Winfinans ASP
 :: Mail hotel
 :: Web hotel
 

 Virus og SPAM
 :: Ting du bør vide
 

 Support og service
 :: Support forum
 :: Email opsætning
 :: Link til service siden
 :: Download
 :: Mailmanager
 :: Artikler
 

 Online betaling

Vi kan nu tilbyde betaling af deres regninger via vor Online Dankort betaling. Du skal blot angive dit kundenummer og nummer på den faktura der ønskes betalt. Du får herefter en udførlig oversigt over hvad fakturaen dækker og har mulighed for at betale den med Dankort.
 

  Winfinans ASP

Ama’r web leverer i samarbejde med Winfinans A/S det stærke økonomistryringssystem Winfinans SQL på leje basis.

Ama’r Web stiller således vore kraftige og driftsikre servere til rådighed.Løsningen sikre Deres virksomhed for:

  • Driftforstyrrelser ved svigt på server
  • 24-timers overvågning
  • Optimal sikkerhed for dine data - og dermed din virksomhed!

Ama’r Web’s servere står i et af Danmarks mest sikre serverrum med dobbeltstrøm, dieselgenerator, brandslukningsanlæg og øvrige foranstalt- ninger der sikre serveren. Skulle uheldet alligevel være ude, står en server klar til at overtage driften og der tages daglig backup som opbevares lokalt sammen med serveren og samtidig flyttes elektronisk til fjern lokation.Vi har kontakt til omverdenen med lynhurtige fiberforbindelser (155 Mb/sec) fra både Telia og TDC

Desuden har vi overvågning af serverne 24-timer i døgnet hvor top professionelle certificerede driftmedarbejdere kan gribe ind og tage aktion på et opstået situation. Vore servere har en tilgængelighed på 99,4% hvilet er blandt det højest opnåelige

Bestilling og prisinformation

 Winfinans for virksomheder

Frem for at købe Winfinans kan du nu med fordel leje softwaren hos Ama’r Web. På den måde slipper du for de dyre startomkostningerne og besværet med opdatering, drift og backup. Med Winfinans på lejebasis slipper du samtidig for selv at opdatere prislister fra en lang række grossister som f.eks. Brdr. A&O Johansen, Brødrene Dahl og Sanistål.Alt foregår, uden at du behøver kopiere indkøbspriser fra disketter eller internettet ind i regnskabsprogrammet, det sker automatisk. Bestem din avanceprocent og du får automatisk salgspris, kostpris og avance.


>> Læs mere

Winfinans ASP licensregler

Antallet af licenser afhænger således ikke direkte af antal personer, der benytter systemet, eller de rettigheder som de tildeles. Basalt set er der mulighed for “ubegrænset” antal brugere, og antallet af licenser afgøres af hvormange, der kan benytte systemet samtidig.


>> Læs mere

Winfinans for revisorer

Winfinans ASP revisorløsningen giver revisoren adgang til kundernes regnskab, uanset hvor man befinder sig.


>> Læs mere

Ama'r Web © 1998-2004 - amarweb.dk